Nou comunicat de la Plataforma “El Corte Inglés, Ja!”

Arran de la darrera notícia de la que hem tingut coneixement, per la qual l’Audiència Provincial ha pres la decisió de desestimar el recurs interposat per la Plataforma Salvem Can Fàbregas, al qual també s’havia adherit la CUP, des de la Plataforma “El Corte Inglés, Ja!” volem manifestar les següents consideracions:

  • Valorem de manera extraordinàriament positiva aquest fet, ja que creiem que suposa un pas gairebé definitiu per possibilitar l’arribada del Corte Inglés a Mataró i, en conseqüència, per poder avançar en el procés pel qual s’ha de donar inici a les obres de construcció del nou centre comercial, amb la inversió corresponent que això comportarà en quant a activitat econòmica i creació, des del primer moment, d’un nombre significatiu i important de llocs de treball. Per tant, avui considerem que l’arribada del Corte Inglés a la nostra ciutat està molt més a prop que mai.
  • Demanem que les organitzacions que durant tot el procés han actuat com a acusació particular, interposant recursos i impulsant accions en contra de l’arribada del Corte Inglés s’abstinguin de continuar endegant accions que dificultin l’instal·lació d’aquest nou centre comercial a la ciutat de Mataró. Els hi ho demanem ja que, com hem dit sempre, creiem que la ciutat de Mataró i els seus ciutadans no es poden permetre ni una sola nova pèrdua de temps en tot aquest tema, tal com ha succeït durant el darrer any i mig.
  • Demanem a l’alcalde de la ciutat, el Sr. Joan Antoni Baron, que continuï fent tot el que estigui al seu abast per tal d’accelerar al màxim aquest procés i que es treballi per agilitzar en tot el possible l’inici de les obres de construcció del Corte Inglés. Al mateix temps, li agraïm tota la feina feta per part del Govern Municipal durant tot el llarg procés ple de dificultats, per creure fermament en aquest projecte i per haver impulsat en tot moment les passes necessàries per que el Corte Inglés pogués instal·lar-se a Mataró.
  • Finalment, volem convocar a la ciutadania de Mataró a l’acte públic que com a Plataforma “El Corte Inglés, Ja!” farem el dimarts dia 10 de maig a les 17h a la cantonada del carrer Biada amb el passatge Torrijos, i en el que ens acompanyarà l’alcalde de Mataró, el Sr. Joan Antoni Baron. Trobareu l’informació d’aquest acte a la nostra pàgina web (elcorteinglesja.wordpress.com).
Anuncios

Etiquetas: , , , , , ,

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s


A %d blogueros les gusta esto: